top of page

Ontdek de kunstcollectie

Gerenommeerde kunstenaars

De collectie bevat schilderijen en tekeningen van gerenommeerde kunstenaars uit de Nederlandse kunstgeschiedenis, waaronder Jan Toorop, Else Berg, Chris Beekman, Bertha van Hasselt, Jan Sluijters, Isaac Israëls en Jan Wittenberg. Een significant deel van de collectie bestaat uit vrouwelijke kunstenaars, geïnspireerd op de tentoonstelling Vrouwenpalet.

Gegarandeerde authenticiteit en veilige verzending

De authenticiteit van alle kunstwerken op onze website wordt volledig gegarandeerd. Bestellingen worden altijd verzekerd verzonden, en verzending binnen Nederland is gratis. In overleg kunnen werken worden opgehaald in Haarlem of persoonlijk bij u thuis worden afgeleverd. Een schilderij is alleen ingelijst als dit in de beschrijving staat vermeld of op de foto te zien is. Bob Scholte Fine Art werkt nauw samen met diverse lijstenmakers. Op verzoek kunnen kunstwerken voor u worden ingelijst.​​

 

Voel u vrij om bij vragen contact op te nemen.

Thomas Woodward for sale, Horses in a thunderstorm romantic British painting

Te koop: Thomas Woodward (1801-1852), Twee paarden in een onweersstorm, ca. 1823, olieverf op paneel, 23x30cm. Een vergelijkbaar schilderij zit in de collectie van the Yale Center for British Art in New Haven, USA (B1981.25.693). Klik hier voor meer informatie. Prijs op aanvraag.

bottom of page