top of page

Diensten

Of u nu van plan bent om afstand te doen van uw dierbare kunstwerken of op zoek bent naar buitengewone meesterwerken, wij zijn uw toegewijde partner voor deze taak. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag. Neem contact met ons op om de verscheidenheid aan mogelijkheden te verkennen.

Als makelaar bieden wij onze diensten aan bij aan- en verkoop van kunstwerken. Gedurende de consignatieperiode proberen wij uw kunstwerk aan een derde partij te verkopen, hetzij aan een particuliere verzameling of museum. Bij bemiddeling nemen wij het werk in consignatie en wordt er een formeel contract opgesteld tussen de verkoper (consignatiegever) en onze kunsthandel (consignatienemer). In dit contract wordt het kunstwerk beschreven samen met het bedrag dat bij verkoop aan u wordt afgedragen. Tijdens de consignatieperiode blijft de verkoper eigenaar van het object, maar wordt het werk verzekerd door ons. Consignatieverkopen worden op basis van "no cure no pay" uitgevoerd. Dien hier uw verzoek tot consignatie in.

Anton-Mauve-Ploegende-boer-ca.-1885-aquarel-458x60cm-coll_edited.jpg
Johan Antoni de Jonge, bollenpoter, tulpen tekening

Schilderijen en werken op papier van hoge kwaliteit uit grofweg de periode 1850 en 1950 die passen in de huidige collectie. De voorkeur gaat uit naar gerenommeerde Nederlandse en Franse kunstenaars, zoals Siebe ten Cate, Jan Mankes, Anneke van der Feer, Frans Melchers, Jacobus (Jac) van Looy, Chris Beekman, Maurits Cornelis Escher, Isaac Israëls, Nola Hatterman, George H. Breitner, Jan Sluijters, Kees van Dongen en Carel de Nerée tot Babberich. 

Onze kunsthandel behandelt aanbiedingen voor verkoop en bemiddeling in eerste instantie aan de hand van foto's. Wij nodigen u uit om hier uw kunstwerk in te dienen.

Bent u een connaisseur en zoekt u bijzondere schilderijen? Of heeft u een buitengewone interesse in een bepaalde kunstenaar? Bob Scholte Fine Art is toegewijd u te helpen in uw zoektocht naar het vinden van deze werken. Ik volgen nauwlettend de (inter)nationale veilingen en bezoeken prominente kunstbeurzen zoals de TEFAF, PAN en de KunstRAI. Daarnaast heb ik een breed netwerk van handelaren en verzamelaars dat kan worden ingezet voor uw zoekopdracht. Stuur vrijblijvend en vertrouwelijk uw wensen op. Ik streef ernaar u binnen twee werkdagen te beantwoorden om de mogelijkheden te bespreken.

--> Jan Mankes, Lelieveld (1912), olieverf op doek, 27 x 22 cm. 

Bob Scholte Fine Art heeft op de PAN bemiddeld tussen Kunsthandel Ivo Bouwman en een Amerikaanse cliënt met een zoekopdracht.

Foto: Kunsthandel Ivo Bouwman.

bottom of page