top of page

Diensten

Overweegt u uw kunstwerken te verkopen? Bent u opzoek naar een specifiek kunstwerk? Of wilt u uw collectie uitbreiden? Dan kan ik u daarbij ondersteunen.  

Gerrit Willem Dijsselhof, Zeeanemonen te koop, olieverfschilderi, Kunsthandel Frans Buffa

Wij kopen in:

Schilderijen en werken op papier van hoge kwaliteit uit grofweg de periode 1850 en 1950 die passen in de huidige collectie. De voorkeur gaat uit naar gerenommeerde Nederlandse en Franse kunstenaars.

Onze kunsthandel behandelt aanbiedingen voor verkoop en bemiddeling in eerste instantie aan de hand van foto's. Wij nodigen u uit om uw aanbod met vraagprijs in te dienen via het daartoe bestemde formulier.

Jan Schoonhoven, monotype Drie frivole dikken, 1949_edited.jpg

Consignatie - bemiddeling

Als makelaar bieden wij onze diensten aan bij de verkoop van kunstwerken. Wij fungeren als tussenpersoon tussen verkoper en koper. Bij bemiddeling nemen wij het werk in consignatie en wordt er een formeel contract opgesteld tussen de verkoper (consignatiegever) en onze kunsthandel (consignatienemer). In dit contract worden de consignatiegever, de consignatienemer en het betreffende kunstwerk beschreven, evenals het bedrag dat bij verkoop aan de verkoper wordt afgedragen. Tijdens de consignatieperiode blijft de verkoper eigenaar van het object, maar wordt het werk verzekerd door ons. Consignatieverkopen worden op basis van "no cure no pay" uitgevoerd. Wij nemen alleen werken in consignatie die passen binnen de collectie.

Jan Schoonhoven, Drie frivole dikken, 1949
Jan Mankes, olieverfschilderij Lelieveldje

Zoekopdracht

Bent u al een tijd opzoek naar een specifiek schilderij? Of naar kunstwerken van een bepaalde kunstenaar? Dan kan ik u helpen. Ik volg alle veilingen in binnen- en buitenland en bezoek de belangrijkste kunstbeurzen, waaronder de KunstRAI, PAN en de TEFAF. Daarnaast heb ik een breed netwerk van handelaren en verzamelaars die ik kan inzetten. Stuur geheel vrijblijvend en vertrouwelijk uw zoekopdracht en ik houd u op de hoogte.

--> Jan Mankes, Lelieveld (1912), olieverf op doek, 27 x 22 cm.

Bob Scholte Fine Art heeft bemiddeld tussen Kunsthandel Ivo Bouwman en een Amerikaanse cliënt met een zoekopdracht.

Foto: Kunsthandel Ivo Bouwman

bottom of page